Φόρμα αναζήτησης
Close this search box.

SOLIFLOOR® SYSTEM

Σύστηματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης

Η εταιρεία ΣΩΛΗΝ ΑΒΕΕ προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα σε συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης με την εμπορική ονομασία Solifloor® :

 • Standard:

  Παραδοσιακό σύστημα υγρής δόμησης, με μονωτικές πλάκες κόμβων διογκωμένης πολυστερίνης συνολικού ύψους 40mm, με επικάλυψη φύλλου πολυστερίνης για φραγή υδρατμών.

 • Slim:

  Σύστημα υγρής δόμησης, με φύλλο σκληρής πολυστερίνης, δίνοντας την ελευθερία επιλογής του πάχους της μόνωσης του δαπέδου.

 • Tacker:

  Σύστημα υγρής δόμησης με μόνωση διογκωμένης πολυστερίνης (EPS), επενδεδυμένη επιφανειακά με ένα φύλλο επικάλυψης από πολυαιθυλένιο, με τυπωμένο πλέγμα τοποθέτησης ως οπτικό οδηγό. Επιτρέπει την εύκολη, γρήγορη, αλλά και με ακρίβεια διάστρωση του σωλήνα, με τη χρήση του ειδικού εργαλείου tacker.

 • Lite 12 & Lite 16:

  Συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης ξηράς δόμησης με μονωτικές πλάκες εξηλασμένης πολυστερίνης (XPS). Ιδανική επιλογή για περιπτώσεις ανακαίνισης κτιρίων και σε περιπτώσεις που οι συνθήκες δεν επιτρέπουν την εγκατάσταση της παραδοσιακής ενδοδαπέδιας θέρμανσης.

Ελάχιστα ύψη συστημάτων ενδοδαπέδιας θέρμανσης

*Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν το ύψος του τελικού δαπέδου.

ΥΓΡΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

Ψηφιακή απεικόνιση

Με στόχο την παροχή ποιοτικών και αξιόπιστων λύσεων στους πελάτες μας, προσφέρουμε λεπτομερή υπολογισμό και ψηφιακή απεικόνιση του συστήματος ενδοδαπέδιας θέρμανσης, καθώς και πλήρη συμβουλευτική υποστήριξη για κάθε ζήτημα σχετικά με την εγκατάσταση.

Solifloor-wet-systems

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΡΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

Δείτε περισσότερα για τα διαθέσιμα συστήματα υγρής δόμησης, Standard, Tacker και Slim.

Solifloor-dry-systems

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

Δείτε περισσότερα για τα διαθέσιμα συστήματα ξηράς δόμησης, Lite 12 και Lite 16.

Solifloor-accessories

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑΣ

Εργαλεία και εξαρτήματα που απαιτούνται για την εγκατάσταση των συστημάτων ενδοδαπέδιας θέρμανσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο