Φόρμα αναζήτησης
Close this search box.

Groundtherm

Σωλήνες με πτυχές από πολυπροπυλένιο RANDOM

Οι πλαστικοί σωλήνες με πτυχές με την εμπορική επωνυμία GROUNDTHERM παράγονται από πολυπροπυλένιο RANDOM PP-R 80 και είναι ιδανικοί για τη θέρμανση των θερμοκηπίων γιατί παρέχουν τις καλύτερες συνθήκες για την κανονική ανάπτυξη των φυτών εξοικονομώντας ενέργεια. 

Σε αντίθεση με τα συνήθη θερμικά συστήματα, εγκαθίσταται κοντά στα φυτά, επάνω ή μέσα στο έδαφος, ενεργοποιεί τη βλάστηση, βελτιώνοντας την πρόσληψη των θρεπτικών συστατικών και εμποδίζει την προσβολή των φυτών από μύκητες.

Παράγονται σε μαύρο χρώμα με σταθεροποιητές UV.

Διαθέσιμα χρώματα

Σωλήνα

ΚΩΔΙΚΟΣ

ΔΙΑΣΤΑΣΗ

1130250020

15x2,5*

Περιγραφή

Λόγω της καλύτερης απόδοσης του GROUNDTHERM σε σχέση με τα συνήθη συστήματα, μπορεί να λειτουργήσει με χαμηλότερη θερμοκρασία προσαγωγής και ως εκ τούτου, μπορεί να συνδυαστεί κάλλιστα με τα σύγχρονα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας όπως αντλίες θερμότητας, ηλιακούς συλλέκτες κλπ. Η κυκλοφορία του ζεστού νερού γίνεται μέσα στον θερμοσωλήνα GROUNDTHERM, ο οποίος είναι δοκιμασμένος με επιτυχία στη θέρμανση. Κατασκευάζεται από ειδικό πολυπροπυλένιο και είναι ανθεκτικός στη διάβρωση, στο όξινο περιβάλλον του εδάφους, στα λιπάσματα και στα φυτοφάρμακα. Το προφίλ του μοιάζει με θερμαντικό σώμα Radiator και έχει περίπου διπλάσια απόδοση από το συνήθη λείο σωλήνα πολυπροπυλενίου. Διατίθεται σε ονομαστική διάμετρο 25mm και στη συνήθη θερμοκρασία θέρμανσης θερμοκηπίων 50°C,έχει ονομαστική πίεση λειτουργίας 1,5 bar. Συνοδεύεται από εξαρτήματα σύνδεσης από το ίδιο υλικό. Η ΣΩΛΗΝ ΑΒΕΕ παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη στον εγκαταστάτη μέσω του εξειδικευμένου τμήματος μελετών ,από το οποίο εκπονείται και η μελέτη θέρμανσης του θερμοκηπίου.

Σχετικά Προϊόντα

Μετάβαση στο περιεχόμενο