Αποχέτευση


Το επαναστατικό σύστηµα αποχέτευσης µπάνιου SOLIDRAINS αποτελείται από εύκαµπτους ελικοειδείς εξωτερικά, αλλά λείους εσωτερικά σωλήνες PVC και εξαρτήµατα PVC. Το σύστηµα παρέχει υψηλές προδιαγραφές αντοχής και στεγανότητας για τις συνθήκες λειτουργίας ενός αποχετευτικού δικτύου οικιακών ή βιοµηχανικών εγκαταστάσεων. Οι σωλήνες είναι κατάλληλοι για υγρά, µε σύσταση λυµµάτων µπάνιου. Το σύστηµα SOLIDRAINS διαθέτει δίπλωµα ευρεσιτεχνίας και η ΣΩΛΗΝ Α.Β.Ε.Ε. είναι η µοναδική εταιρεία που το παράγει.


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ


-Γρήγορη τοποθέτηση

-Εύκολο stock

-Αξιόπιστη κατασκευή

-Ευελιξία στην τοποθέτηση, µπορεί να ακολουθήσει οποιαδήποτε, έστω και προκαθορισµένη διαδροµή, λόγω της ευκαµψίας του σωλήνα

-Το σύστηµα (σωλήνες και εξαρτήµατα) είναι εξ’ολοκλήρου από PVC, υλικό δοκιµασµένο στις αποχετεύσεις

-Εύκολη µεταφορά, αφού χωράνε στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου


ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ


-Για να συνδέσετε τα fittings στην ελικοειδή επιφάνεια του σωλήνα, αλείφετε σε τέσσερα εως έξι αντιδιαμετρικά σημεία του σωλήνα την κόλλα SOLISEAL και περιστρέφοντας  για να βιδώσει το fitting, διανέμεται η κόλλα σε ολόκληρη την επιφάνεια συγκόλλησης του σωλήνα. Η SOLISEAL είναι μια ειδική κόλλα, πολυουρεθανικής βάσης που με την υγρασία μετατρέπεται (πολυμερίζεται) σε ισχυρό ελαστικό με μεγάλη αντοχή στις θερμοκρασιακές μεταβολές ή τις καιρικές συνθήκες και υψηλή συγκολλητικότητα.

-Το σύστημα μπορεί να τεθεί σε λειτουργία με ασφάλεια 24 ώρες μετά την εφαρμογή της SOLISEAL, χρόνος που απαιτείται για να γίνει ο πλήρης πολυμερισμός της. Αυτός ο χρόνος  είναι αντιστρόφως ανάλογος με την σχετική υγρασία του χώρου,δηλαδή όσο μεγαλύτερη είναι η σχετική υγρασία στον χώρο, τόσο λιγότερος χρόνος απαιτείται για τον πλήρη πολυμερισμό της SOLISEAL.

-Για να συγκολλήσετε τις κυλινδρικές, λείες επιφάνειες των fittings με τις εισόδους σιφωνιών, χρησιμοποιείστε την ειδική κόλλα PVC. Στην περίπτωση που το σιφώνι κάνει στεγανοποίηση με ελαστικούς δακτυλίους, τότε το fitting στεγανοποιεί με σύσφιξη περικοχλίου.

-Αν στο μπάνιο, στο οποίο κάνετε την εγκατάσταση, δεν επαρκούν οι είσοδοι του σιφωνιού (συνολικά 4), υπάρχει δυνατότητα να τις “αυξήσετε” χρησιμοποιώντας ένα ημιτάφ Φ40. Με την εφαρμογή του, κάθε είσοδος σιφωνιού χωρίζεται σε δύο επιμέρους.