Φόρμα αναζήτησης
Close this search box.

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

SOLIDRAINS®

Σύστημα αποχέτευσης μπάνιου

Το επαναστατικό σύστημα αποχέτευσης μπάνιου SOLIDRAINS αποτελείται από εύκαμπτους ελικοειδείς εξωτερικά, αλλά λείους εσωτερικά σωλήνες PVC καθώς και εξαρτήματα PVC. Το σύστημα παρέχει υψηλές προδιαγραφές αντοχής και στεγανότητας για τις συνθήκες λειτουργίας ενός αποχετευτικού δικτύου οικιακών ή βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Οι σωλήνες είναι κατάλληλοι για υγρά, µε σύσταση λυμάτων μπάνιου. Το σύστημα SOLIDRAINS διαθέτει δίπλωμά ευρεσιτεχνίας και η ΣΩΛΗΝ Α.Β.Ε.Ε. είναι η μοναδική εταιρεία που το παράγει.

Αποχέτευση solidrains

Πλεονεκτήματα

Ο εύκαμπτος ελικοειδής σωλήνας διατίθεται σε στροφεία των 10/20m και σε συνδυασμό με την μικρή ποσότητα εξαρτημάτων που χρειάζεται, κάνει την μεταφορά του εύκολη και οικονομική ακόμα και με την χρήση μόνο του χώρου αποσκευών του αυτοκινήτου σας.

Λόγω της ευκαμψίας του σωλήνα, μπορεί να ακολουθήσει οποιαδήποτε, έστω και προκαθορισμένη διαδρομή, ενώ εξασφαλίζεται και η μικρότερη ανάγκη χρήσης εξαρτημάτων.

Το σύστημα (σωλήνες και εξαρτήματα) είναι εξ ’ολοκλήρου από PVC, υλικό δοκιμασμένο στις αποχετεύσεις και παρέχεται από την εταιρεία μας με εγγύηση καλής λειτουργίας 2.000.000€

Ο γκρι σωλήνας περιέχει σταθεροποιητές UV ακτινοβολίας που προσδίδουν ιδιαίτερη αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία.

Οδηγίες Εγκατάστασης

Για να συνδέσετε τα fittings στην ελικοειδή επιφάνεια του σωλήνα, αλείφετε σε τέσσερα ως έξι αντιδιαμετρικά σημεία του σωλήνα την κόλλα SOLISEAL και περιστρέφοντας για να βιδώσει το fitting ,διανέμεται η κόλλα σε ολόκληρη την επιφάνεια συγκόλλησης του σωλήνα. Η SOLISEAL είναι μια ειδική κόλλα, πολυουρεθανικής βάσης που με την υγρασία μετατρέπεται (πολυμερίζεται) σε ισχυρό ελαστικό με μεγάλη αντοχή στις θερμοκρασιακές μεταβολές ή τις καιρικές συνθήκες και υψηλή συγκολλητικότητα.

 Το σύστημα μπορεί να τεθεί σε λειτουργία με ασφάλεια 24 ώρες μετά την εφαρμογή της SOLISEAL, χρόνος που απαιτείται για να γίνει ο πλήρης πολυμερισμός της. Αυτός ο χρόνος είναι αντιστρόφως ανάλογος με την σχετική υγρασία του χώρου, δηλαδή όσο μεγαλύτερη είναι η σχετική υγρασία στον χώρο ,τόσο λιγότερος χρόνος απαιτείται για τον πλήρη πολυμερισμό της SOLISEAL. Για να συγκολλήσετε τις κυλινδρικές, λείες επιφάνειες των fittings με τις εισόδους σιφωνιών, χρησιμοποιείστε την ειδική κόλλα PVC. Στην περίπτωση που το σιφώνι κάνει στεγανοποίηση με ελαστικούς δακτυλίους, τότε το fitting στεγανοποιεί με σύσφιξη περικοχλίου.

Αν στο μπάνιο, στο οποίο κάνετε την εγκατάσταση , δεν επαρκούν οι είσοδοι του σιφωνιού (συνολικά 4), υπάρχει δυνατότητα να τις “αυξήσετε” χρησιμοποιώντας ένα ημιτάφ Φ40 .Με την εφαρμογή του ,κάθε είσοδος σιφωνιού χωρίζεται σε δύο επιμέρους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο