Προφίλ εταιρείας

Η ΣΩΛΗΝ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1986, με κυρία δραστηριότητα την παραγωγή πλαστικών σωλήνων, εξαρτημάτων και ολοκληρωμένων συστημάτων θέρμανσης, ύδρευσης και αποχέτευσης. 

Για περισσότερα από 35 χρόνια, ο σταθερός προσανατολισμός της εταιρείας στην ποιότητα και στην καινοτομία, την καθιέρωσε ως μια από τις κορυφαίες ελληνικές παραγωγικές εταιρίες στον τομέα της.

Με έντονο εξαγωγικό προσανατολισμό και σταθερή παρουσία στις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις η ΣΩΛΗΝ εξάγει τα προϊόντα της σε 40 χώρες σε όλον τον κόσμο καλύπτοντας το 60% του ετήσιου τζίρου της.

Το όραμά μας

Φιλοδοξία μας είναι να διευρύνουμε την παρουσία μας τόσο στην Ελληνική όσο και την διεθνή αγορά και το όνομα της ΣΩΛΗΝ να καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς και ποιοτικό πρότυπο στον τομέα της

Αποστολή

Με την βοήθεια του εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού μας προσπαθούμε να ανταποκριθούμε επάξια σε όλες τις νέες απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς μέσα από συνεχή έρευνα και επιστημονικές πρακτικές.

Στόχος

Στόχος μας είναι η διαρκής αναβάθμιση των υποδομών και του εξοπλισμού μας με την ταυτόχρονη επιμόρφωση και εκπαίδευση του προσωπικού της εταιρείας με σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας, τόσο της Διοίκησης όσο και των στελεχών της, ήταν, είναι και θα παραμείνει η πλήρης εναρμόνιση της παραγωγής με τις απαιτήσεις των αυστηρότερων κανονισμών και πιστοποιήσεων, αλλά και των αναγκών των συνεργατών της.

Οι άνθρωποί μας

Πιστεύουμε ότι η επιτυχία μίας επιχείρησης πηγάζει από τους ανθρώπους της. Οι εργαζόμενοί μας είναι το πιο σημαντικό περιουσιακό μας στοιχείο. Είναι η κινητήριος δύναμη της ΣΩΛΗΝ. Με την αφοσίωση και την σκληρή δουλειά τους συντελούν στην επίτευξη της αποστολής μας, που είναι η συνεχής ανάπτυξη και εξέλιξη της εταιρείας μας. Επενδύουμε σε αυτούς μέσα από την συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση.

Οι εγκαταστάσεις μας

Η επιχείρηση εδρεύει στο ιδιόκτητο κτίριο επί της οδού Σουλίου 12, Τ.Κ. 14343, Νέα Χαλκηδόνα, Αθήνα. Εδώ στεγάζονται τα γραφεία της Διοίκησης, χώρος σεμιναρίου, showroom, όπως επίσης και κάποιοι αποθηκευτικοί χώροι.

Η παραγωγή όπως και οι κεντρικές αποθήκες στεγάζονται στις επίσης ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Α’ ΒΙ.ΠΕ. Βόλου, συνολικής επιφάνειας 17.500m2 εντός οικοπέδου συνολικής έκτασης 35.000m2 περίπου.

Εγκαταστάσεις

Κτιριακές εγκαταστάσεις 17.500m²

Δίκτυο Διανομής

3 σημεία διανομής στην Ελλάδα (Αθήνα-Βόλος-Θεσσαλονίκη)

Ιδιόκτητα οχήματα

Στόλος 15 ιδιόκτητων οχημάτων 

Πιστοποιήσεις

Η εταιρεία ΣΩΛΗΝ Α.Β.Ε.Ε. είναι πιστοποιημένη από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) για συστήματα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το ISO 9001/2015. Όλες οι διαδικασίες από την παραλαβή της πρώτης ύλης μέχρι και την παράδοση του τελικού προϊόντος στον πελάτη διέπονται από τους κανόνες του συστήματος διασφάλισης ποιότητας. Επιπλέον, τα προϊόντα της ΣΩΛΗΝ κατέχουν πιστοποιητικά από ινστιτούτα, διεθνούς αναγνώρισης και κύρους, των οποίων τις προδιαγραφές υπερκαλύπτουν.

Μετάβαση στο περιεχόμενο